Ravioli fyllda med tryffel och ricotta, velluté med vit tryffel från San Pietro a Pettine & hackade hasselnötter från Piemonte.
GLN
Ravioli with truffle & ricotta. Served with a truffle sauce with chopped hazelnuts.
Eno’s lasagne med köttragú ugnsbakad aubergine, saltad ricotta och svarta oliver. GLN
Lasagna with meat ragú, baked aubergine, ricotta salata & black olives.
Klassisk Fettuccine Alfredo från restaurangen på Via della Scrofa i Rom. Sauteras krämig i en mix av smör, rikligt med färskriven Parmigiano-Reggiano och pastavatten. Serveras här med tillägg av lätthalstrad prosciutto. GL
Fettucine Alfredo with butter, Parmigiano & lightly sautéed ham.
Paccheri på napolitanskt vis med skaldjur, smörbönor, persilja, confiterade tomater och ”Fattigmans-Parmigiano” (vitlöksstekta brödsmulor). G
Paccheri with shellfish, butter beans, confit tomato & crushed croutons.
Risotto med gorgonzola, bresaola (torkat oxkött från Valtellina), brynt smör, valnötter och krusbärsmarmelad. LN
Risotto with gorgonzola, bresaola, butter, wallnuts & gooseberry.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative