Ravioli fyllda med tryffel och ricotta, serveras med velluté på torkad skogssvamp och svart tryffel.
GLN
Ravioli with truffle & ricotta. Served with a mushrooms & black tryffle sauce.
Eno’s lasagne med köttragú, vitlöksfräst salsiccia, spenat och Parmigiano-Reggiano. GLN
Lasagna with meat ragú, salsiccia, spinach & Parmigiano.
Klassisk ”Pasta alla Gricia” från de eviga staden Rom, serveras i krämig pecorinosås med tre sorters peppar och ugnsbakad guanciale G
Pasta in a creamy pecorino sauce, with 3 kinds of pepper & baked guanciale
Scialatelli med bläckfisk kokt i rött vin, tomater och vitlök, serveras med tomatsås, svarta oliver, persilja och torkad kapris G
Pasta with octopus cooked in red wine, tomato & garlic. Served in a tomato sauce with black olives, parsley & capers
Risotto med saffran, pilgrimsmusslor och gremolata. L
Risotto with saffron, scallops & gremolata.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative