• Pasta

    Glutenfri pasta finns, tar dock lite längre tid så säg gärna till direkt. G= Gluten L= Laktos N= Nötter

    RAVIOLI FARCITI DI TARTUFO E RICOTTA, SERVITI CON VELLUTATA DI SAN PIETRO A PETTINE E TRITO DI NOCCIOLA PIEMONTESE ”TONDA GENTILE”

    195:-

    Ravioli fyllda med tryffel och ricotta, velluté med vit tryffel från San Pietro a Pettine & hackade hasselnötter från Piemonte.
    GLN
    Ravioli with truffle & ricotta. Served with a truffle sauce with chopped hazelnuts.

    LA NOSTRA LASAGNA CON MELANZANA ARROSTITA, RICOTTA SALATA E OLIVE NERE

    189:-

    Eno’s lasagne med köttragú ugnsbakad aubergine, saltad ricotta och svarta oliver. GLN
    Lasagna with meat ragú, baked aubergine, ricotta salata & black olives.

    FETTUCCINE ALFREDO SALTATE CON BURRO, PARMIGIANO REGGIANO GRATTUGIATO FRESCO E ACQUA DI COTTURA. SERVITE CON AGGIUNTA DI PROSCIUTTO LEGGERMENTE SCOTTATO ALLA PIASTRA

    179:-

    Klassisk Fettuccine Alfredo från restaurangen på Via della Scrofa i Rom. Sauteras krämig i en mix av smör, rikligt med färskriven Parmigiano-Reggiano och pastavatten. Serveras här med tillägg av lätthalstrad prosciutto. GL

    Fettucine Alfredo with butter, Parmigiano & lightly sautéed ham.

    PACCHERI ALLA NAPOLETANA CON FRUTTI DI MARE, FAVE, POMODORINI CONFIT E ”PARMIGIANO DEL POVERACCIO”

    225:-

    Paccheri på napolitanskt vis med skaldjur, smörbönor, persilja, confiterade tomater och ”Fattigmans-Parmigiano” (vitlöksstekta brödsmulor). G
    Paccheri with shellfish, butter beans, confit tomato & crushed croutons.

    RISOTTO AL GORGONZOLA, BRESAOLA, BURRO ABBRUSTOLITO, NOCI E CONFETTURA DI UVA SPINA

    205:-

    Risotto med gorgonzola, bresaola (torkat oxkött från Valtellina), brynt smör, valnötter och krusbärsmarmelad. LN
    Risotto with gorgonzola, bresaola, butter, wallnuts & gooseberry.