* Zucchinicarpaccio med myntakryddning
* Mozzarella caprese
* Marinerade kikärtor
* Caponata = grönsaksblandning med aubergine, paprika och lök
* Rucolasallad med körsbärstomater och ”flisor”av Romersk pecorino ost
* Italiensk potatissallad
* Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
* Marinerade morötter i citron
* Smörbönor med selleri, tomat
* Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano
* Kronärtskockor
* Soltorkade tomater i olivolja, oliver och bröd
(Minsta antal 20 pers)
MINSTA ANTAL 15 pers
• Tomatiserad pastasallad med grönsaker
• 2 sorters chark
• Oliver
• Soltorkad tomat
• Bröd
• Prosciutto (Lufttorkad skinka) och melon
• Salami av Milanotyp
• Kall rostbiff toppas med pesto och pinjenötter.
• Citronmarinerad strimlad kycklingfilé på salladsbädd
• Rucolasallad med räkor och ”flisor”av Romersk pecorinoost
• Italiensk potatissallad
• Tomatiserade champignoner med rödpeppar och oregano
• Marinerade morötter i citron
• Smörbönor med selleri, tomat
• Ugnsbrända paprikor med kaprishack och oregano
• Soltorkade tomater i olivolja, oliver och bröd
• Lax med pepparrotsmascarpone
• Kronärtskockor
• Minimozzarella med tomat och basilika
• Speck ( lättrökt lufttorkad skinka) från Italienska Tyrolen med Cornichon
• Zuccinifrittata ( omelett )med körsbärstomater
Minst 15 pers
Kalla rätter
Småvarmt
MINSTA ANTAL 25 pers
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative