• Förrätter

    Alla förrätter går att fås med glutenfritt bröd G= Gluten L= Laktos F= innehåll - varierar fråga servis

    POLPO GRIGLIATO, PUREA DI CAVOLFIORE E FUSO DI N ́DUJA

    185:-

    Grillad bläckfisk med blomkålspuré, gremolata & smält N’duja. GL
    Grilled octopus with cauliflower purée, gremolata & N ́duja.

    BRUSCHETTA CON GAMBERI SGUSCIATI A MANO, MASCARPONE, ANETO, CETRIOLO IN AGRODOLCE E CIPOLLA ROSSA

    159:-

    Bruschetta med cremé på mascarpone, handskalade räkor, dillpicklad gurka & rödlök. GL
    Grilled bread with shrimp, mascarpone, dill, pickled cucumber & red onion.

    COZZE IN CREMA AL VINO BIANCO, POMODORI AL FORNO E ERBE AROMATICHE FRESCHE

    140:-

    Blåmusslor i krämig vitvinssås, bakade tomater & färska örter. GL

    Mussels in a creamy wine sauce with baked tomatos & fresh herbs.

    BRUSCHETTA CON POMODORI CONFIT, PECORINO IN SCAGLIE E POLVERE DI OLIVE NERE

    139:-

    Bruschetta med confiterade tomater, flisor av pecorino & pulver av svarta oliver. G
    Grilled bread with tomato confitt, pecorino cheese & black olive powder.

    CARPACCIO DI MANZO CON SCAGLIE DI PARMIGIANO REGGIANO, RUGHETTA E SALSA UNIVERSALE

    215:-

    Carpaccio serverad med flisad Parmigiano-Reggiano, rucola och ”Salsa Universale” (majonnäs med smak av kapris). G
    Beef carpaccio with Parmigiano, rocket & mayonnaise flavoured with capers.

    Eno AntipAsto, sElEzionE di spEciAlità gEnuinAmEntE itAliAnE

    225:-

    Eno antipasto, ett urval av genuint italienska specialiteter. Produkterna kan variera, fråga oss angående intoleranser. Kan med fördel delas som förrätt. F

    Varying mixed selection of top quality Italian delicacies.

    Bruschetta con due salse

    55:-

    Vitlöksbröd med två sorters dipp. Dippen varierar, fråga om dagens vaiant. G F

    Garlic bread served with two types of dip.