Grillad bläckfisk med blomkålspuré, gremolata & smält N’duja. GL
Grilled octopus with cauliflower purée, gremolata & N ́duja.
Bruschetta med cremé på mascarpone, handskalade räkor, dillpicklad gurka & rödlök. GL
Grilled bread with shrimp, mascarpone, dill, pickled cucumber & red onion.
Blåmusslor i krämig vitvinssås, bakade tomater & färska örter. GL
Mussels in a creamy wine sauce with baked tomatos & fresh herbs.
Bruschetta med confiterade tomater, flisor av pecorino & pulver av svarta oliver. G
Grilled bread with tomato confitt, pecorino cheese & black olive powder.
Carpaccio serverad med flisad Parmigiano-Reggiano, rucola och ”Salsa Universale” (majonnäs med smak av kapris). G
Beef carpaccio with Parmigiano, rocket & mayonnaise flavoured with capers.
Eno antipasto, ett urval av genuint italienska specialiteter. Produkterna kan variera, fråga oss angående intoleranser. Kan med fördel delas som förrätt. F
Varying mixed selection of top quality Italian delicacies.
Vitlöksbröd med två sorters dipp. Dippen varierar, fråga om dagens vaiant. G F
Garlic bread served with two types of dip.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative