• Huvudrätter

    Går att få glutenfritt bröd. G= Gluten L= Laktos F= fråga servis för allergier

    STRACOTTO DI GUANCIA DI MANZO CON PUREA DI PATATE, INSAPORITA AL BURRO TARTUFATO DI SAN PIETRO AL PETTINE

    285:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L
    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    SCALOPPINE DI POLLO GRATINATE AL PARMIGIANO E MANDORLE, SALSA AL MARSALA E ARANCINO RIPIENO DI CIPOLLE CARAMELLATE

    279:-

    Kycklingbröst panerade i Parmigiano och mandel, bräserad i Marsalavinsås samt serverad med arancino fylld med vinkokt lök GLN

    Chicken breast with Parmigiano almonds & Marsala sauce, served with arancino filled with caramelised onion.

    COZZE CON FAGIOLI, GUANCIALE E POMODORI CONFIT

    225:-

    Blåmusslor kokta i vitt vin och färska örter, smörbönor och toppas med ugnsbakad guanciale G

    Mussels in white wine, with butter beans & roasted guanciale

    Carne del giorno, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Kvällens kött, fråga serveringspersonalen vad som gäller för veckan. Dagspris F

    Today´s meat .

    il PEscE dEl giorno, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Kvällens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för idag). F

    Today’s fish.

    lazY man ’s CioPPino

    285:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.