Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L
Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.
Kycklingbröst panerade i Parmigiano och mandel, bräserad i Marsalavinsås samt serverad med arancino fylld med vinkokt lök GLN
Chicken breast with Parmigiano almonds & Marsala sauce, served with arancino filled with caramelised onion.
Blåmusslor kokta i vitt vin och färska örter, smörbönor och toppas med ugnsbakad guanciale G
Mussels in white wine, with butter beans & roasted guanciale
Kvällens kött, fråga serveringspersonalen vad som gäller för veckan. Dagspris F
Today´s meat .
Kvällens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för idag). F
Today’s fish.
Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G
Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative