• Huvudrätter

    Går att få glutenfritt bröd. G= Gluten L= Laktos F= fråga servis för allergier

    STRACOTTO DI GUANCIA DI MANZO CON PUREA DI PATATE, INSAPORITA AL BURRO TARTUFATO DI SAN PIETRO AL PETTINE

    285:-

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine. L
    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    POLLO ALLA PIZZAIOLA CON AGGIUNTA DI MOZZARELLA E PROSCIUTTO. SERVITO CON ARANCINO RIPIENO DI CREMA DI PISELLI

    279:-

    Mjölpanerad kycklingbröstfilé, gratinerad med tomatsås, mozzarella & prosciutto. Serveras med arancino fylld med ärtkräm. GL
    Grilled chicken breast with tomato sauce, mozzarella & prosciutto. Served with pea-cream arancino.

    COZZE IN CREMA AL VINO BIANCO, POMODORI AL FORNO E ERBE AROMATICHE FRESCHE

    225:-

    Blåmusslor i krämig vitvinssås, bakade tomater & färska örter. GL
    Mussels in a creamy wine sauce with baked tomatos & fresh herbs.

    Carne del giorno, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Kvällens kött, fråga serveringspersonalen vad som gäller för veckan. Dagspris F

    Today´s meat .

    il PEscE dEl giorno, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    dagspris

    Kvällens fisk (fråga serveringspersonalen vad som gäller för idag). F

    Today’s fish.

    lazY man ’s CioPPino

    285:-

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egen pesto. G

    Fish and seafood stew, which is said to have been created in California, by Italian immigrants. Topped with our own pesto.