• Desserter

    PANNACOTTA AL CARDAMOMO CON CONFETTURA DI MELE E CANNELLA CROCCANTE AL CIOCCOLATO BIANCO

    95:-

    Vaniljpannacotta smaksatt med kardemumma, äpple & kanelkompott samt rostad vit choklad. L

    Panacotta with cardamom, apple, cinnamon & white chocolate.

    TORTA CAPRESE

    105:-

    Mandel och chokladkaka från ön Capri, smaksatt med apelsin, serverad med lättvispad grädde. LN

    Almond & chocolate cake with orange and whipped cream

    TIRAMIsú

    105:- (1⁄2 portion 65:-)

    Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom. G L

    Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.

    tartufo dElicato stilE Eno

    59:-

    Enotekets delikata chokladtryffel. L N

    Home made chocolate truffle.

    Gelato, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    49:- / kula

    Husets hemgjorda glass / sorbet. Fråga servisen om vilka smaker som gäller för dagen. L F

    Today’s choice of ice-cream & sorbet; please ask!

    assortito di formaggi

    165:-

    Tallrik med utvalda italienska ostar ackompanjerade av passande tillbehör. L F

    Selection of Italian cheeses.