• Desserter

    PANNACOTTA CON CIOCCOLATO, ARANCIA E ARACHIDI

    95:-

    Vaniljpannacotta med choklad- & apelsinganach och jordnötsfras. LN

    Pannacotta with chocolate, orange and peanut crunch.

    SEMIFREDDO RICOTTA E PERA CON BISCOTTO ALLE MANDORLE

    105:-

    Semifreddo med ricotta, päron och mandelkex. LN

    Semifrddo with ricotta & pear, with almond buiscui.

    TIRAMIsú

    105:- (1⁄2 portion 65:-)

    Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom. G L

    Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.

    tartufo dElicato stilE Eno

    59:-

    Enotekets delikata chokladtryffel. L N

    Home made chocolate truffle.

    Gelato, chiEdErE cortEsEmEntE al sErVizio PEr ultEriori informazioni

    49:- / kula

    Husets hemgjorda glass / sorbet. Fråga servisen om vilka smaker som gäller för dagen. L F

    Today’s choice of ice-cream & sorbet; please ask!

    assortito di formaggi

    165:-

    Tallrik med utvalda italienska ostar ackompanjerade av passande tillbehör. L F

    Selection of Italian cheeses.