OBS!
Serveras endast till hela sällskapet / Only available for the entire party
Förrätt:
BRUSCHETTA CON GAMBERI, MASCARPONE, ANETO, CETRIOLO IN AGRODOLCE E CIPOLLA ROSSA
Bruschetta med cremé på mascarpone, handskalade räkor, dill, picklad gurka & rödlök.
Grilled bread with shrimp, mascarpone, dill, pickled cucumber & red onion.
Varmrätter att välja på:
LAZY MAN’S CIOPPINO
Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egna pesto.
Seafood stew originaly created in California by Italian immigrants, topped with our own pesto.
eller / or
STRACOTTO DI GUANCIA DI MANZO CON PUREA DI PATATE, INSAPORITA AL BURRO TARTUFATO DI SAN PIETRO AL PETTINE
Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine.
Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.
Dessert:
TIRAMISÚ 1/2 portion
Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom.
Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.
© ENOTEKET. Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping. TEL: 011-400 60 70. MAIL: hej@enoteket.se Logga in. Sekretessinformation. Sitemap. Webbyrå Angry Creative