• Köksmästarens val

    Beställes endast till alla vid bordet

    KÖKSMÄSTARENS MENY / CHEF’S MENU

    459:- per person

    OBS!

    Serveras endast till hela sällskapet / Only available for the entire party

    Förrätt:

    BRUSCHETTA CON GAMBERI, MASCARPONE, ANETO, CETRIOLO IN AGRODOLCE E CIPOLLA ROSSA

    Bruschetta med cremé på mascarpone, handskalade räkor, dill, picklad gurka & rödlök.

    Grilled bread with shrimp, mascarpone, dill, pickled cucumber & red onion.

    Varmrätter att välja på:

    LAZY MAN’S CIOPPINO

    Fisk- och skaldjursgryta som lär ha skapats en gång i tiden i Kalifornien av italienska immigranter. Toppad med Enotekets egna pesto.

    Seafood stew originaly created in California by Italian immigrants, topped with our own pesto.

    eller / or

    STRACOTTO DI GUANCIA DI MANZO CON PUREA DI PATATE, INSAPORITA AL BURRO TARTUFATO DI SAN PIETRO AL PETTINE

    Enotekets storsäljare. Långtidsbräserade oxkinder i rödvin, serveras med riklig dos av sin sås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från San Pietro al Pettine.

    Beef cheeks braised in red wine & served with potato purée flavoured with San Pietro al Pettine truffle.

    Dessert:

    TIRAMISÚ 1/2 portion

    Enotekets läckra ”upplyftare” lagad efter recept av gamle köksmästaren på vår vänkrog Pagnanelli utanför Rom.

    Our Tiramisú, based on a recipe from our friends at the Pagnanelli restaurant outside Rome.