Nästa vecka är det lunch igen.

2013-04-05 av Karin Hedlund.

Här kommer menyn för er som är sugna…

Måndag:
– Skinkstek Orange i citrussås med varm potatissallad
– Ugnsbakad kolja med choronsås och smörlungad sparris

Tisdag:
– Ljummen kalvrostbiff med potatis och rotfruktsgratäng, serverad med portvinsås och lökbrynta haricots verts
– Majsstekt kummel med sky på vongole och småtomater, toppad med strimlad rosésallad

Onsdag:
– Enotekets grymma Moussaka på lammfärs och aubergine
– Stekt red snapper i pepparrotsky toppad med bladspenat och räkor

Torsdag:
– Honung och ströbrödsglacerade spjäll med lök och buljongsbräserad potatis
– Fiskragú med gurka, dill och senap serverad med tomatiserat ris

Fredag:
– Schnitzel Cordon Bleu fylld med rökt skinka och ost och serverad med rösti
– Ugnsbakad hälleflundra med cannellinibönor, bladspenat och toppad med stekt pancetta och ägghack

Inga kommentarer