Kulturnattsmeny 2013

2013-09-27 av Karin Hedlund.

Menyn i vår restaurang på lördag är följande:

Förrätter:

– Klassisk caesarsallad

– Salami från Toscana

– Bruschetta med tomatdipp

– Bruschetta med rucola, parmigiano, räkor och balsamicocréme

– Antipasti

Pasta:

– Cappellacci, färskbakade pastahattar fyllda med ricotta och kantarellhack, serverade med kantareller sauterade med schalottenlök och färskskalade tomater

– Tonnarelli, färskbakade och serveras med mascarponecréme som smaksatts med saffran, munsbitar av kycklinglårfilé och rucola.

Huvudrätter och grill:

– Lazy Man´s Cioppino, fisk och skaldjursgryta

– Stracotto på oxkind med rödvinssås och potatispuré smaksatt med tryffelsmör från Alba

– Grillade kalvracks med vitt vin och salviasås samt lätthalstrad prosciutto

– Grillad oxfilé på spegel av rödvinssås

Pizza:

– Nobile: tomat, mozzarella, gorgonzola, salvia och rökt kalkon

– Dell´Ortolano: tomat, mozzarella, grillad paprika, aubergine, zucchini, svamp

– Prosciutto crudo: tomat, mozzarella, lufttorkad skinka, oliver, rucola

– Mare e monte: tomat, mozzarella, räkor, vitlöksstekta champinjoner

-Salamino piccante: tomat, mozzarella, calebresisk salamino, oliver

Desserter:

– Pannacotta med karamellsås

– Tiramisú

– Gelato

Restaurangen har öppet från kl 12.00

I VÅR FESTVÅNING:

– Caesarsallad med kyckling eller räkor

-Fläskfilé med rosépeppar och dragon

-Gratinerad tortellini med siciliansk grönsaksragú

-Pannacotta med karamellsås

Festvåningen har öppen från kl 19.00

Inga kommentarer