Fredagens vinprovning!
Enotekets vinprovning på fredag med meny från Veneto och presentation/provsmakning av ett antal etiketter från vinhusen Guaite och Cirotto blev snabbt fullbokat. Vi har nu därför utökat logistiken med ytterligare 8 platser. Passa på och boka genom att skicka ett sms till: 0706-162882 eller genom att ringa till: 011 400 60 70
Pris/person är 695:- och inkluderar:
• Välkomstdrink
• Antipastobuffet enligt följande:
Sarde in saor-Stekt, marinerad strömming med lök och russin
Soppressa Veneta e Asiago-Fat med Salame Soppressa och Asiago-ost
Bresaola di cervo- Hjortbresaola
Insalata di fagioli, peperone e coriandolo- Bönsallad med paprika och koriander
Prosciutto San Daniele con fichi-Lufttorkad prosciutto av San Danieletyp med färska fikon
Frittata al Radicchio e gamberi-Frittata med radicchiosallad och räkor
Bruschetta di polenta con pomodorini confit alla salvia-”Bruschetta på kyld, skivad och sedan halstrad polenta med salviaconfiterade småtomater,
• Vinprovning omfattandes 10 (! ) olika viner under ledning av Barbara Cirotto och Giuseppe Pizzichella
• Middag enligt följande:
Primi-Förrätter
Pasta e fasoi- Pasta med bönor på Venetovis
Risotto Vialone Nano in peverada e porcini- Risotto med Vialone Nanoris, Karl Johansvamp och peverada ( speciell sås från Veneto)
Secondo-Huvudrätt
Stracotto di vitello all´Amarone con salsiccia e polenta-Högrev av kalv, bräserad i Amarone och långkokt med rotfrukter och salsiccia. Serverad med polenta
Dolce
Bavarese al Pandoro-Bavaroise på Pandoro ( Typisk kaka från Verona)
Inga kommentarer